Bayram Arefesinde 3 Kişi Canından Oldu!

Bayram Arefesinde 3 Kişi Canından Oldu!

Denizli'ye bağlı Tavas ilçesinde henüz bilinmeyen bir sebeple iki aracın kafa kafaya çarpıştığı, bu çarpışma sonucunda ise 3 kişinin yaşamını yitirdiği dile getirildi.

A+A-

Denizli'ye bağlı Tavas ilçesinde arefe gününde üzücü bir haber alındı. İki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı bilgisi ulaşırken, bu çarpışma sonucunda ise meydana gelen kazada 3 kişinin hayatını kaybettiği dile getirildi.

İlk Müdahale Vatandaşlar Tarafından Yapıldı

Denizli'ye bağlı Tavas ilçesinde Medet - Nikfer mevkiinde meydana gelen kaza sonucunda iki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı aktarıldı. Kazadan hemen sonra çevredeki vatandaşlar tarafından ilk müdahalenin gerçekleştirildiği ifade edilirken, çevredeki vatandaşların 112 acil sağlık ekiplerine haber verdikleri belirtildi.

Kazanın olduğu bölgeye gelen sağlık ekiplerince gerçekleştirilen ilk kontroller sonucunda H. Tepedüzü ve eşi H. Tepedüzü'nün hayatını kaybettiği, henüz kimliği belirlenemeyen bir kişinin daha yaşamını yitirdiği dile getirildi. Polis ekipleri tarafından kazayla alakalı soruşturma başlatıldığıda gelen bilgiler arasında bulunuyor.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.