Bayram Öncesi Bir Ölüm Daha

Bayram Öncesi Bir Ölüm Daha

Denizli’nin Cankurtaran mevkii, Tavas Makasında gerçekleşmiş olan trafik kazası sonucunda bir kişinin yaşamını yitirdiği ifade edildi. İşte detaylar…

A+A-

Kurban Bayramı öncesince Tavas Makası da denilen bölgeden acı bir haber alındı. Alınan bilgilere göre, R.K.’nin şoförlüğünü yaptığı 20 EA 887 plakalı otomobil, Cankurtaran’dan Tavas yönüne doğru seyir halinde giderken Jandarmanın kontrol noktasından karşıya geçmeyi isteyen 1972 doğumlu yaya Ali Yeşek bir anda hareketlendi.

Ağır Yaralandı

Yolun karşısına geçmek isteyen yayanın son anda farkına varan şoför frene yüklendi fakat Yeşek’e çarpmaya engel olamadı. Çarpmanın da etkisi ile yaya otomobilin üstünden yola düştü ve bir daha da ayağa kalkamadı. Ağır bir şekilde yaralanmış olan Yeşek’in yardımına ilk olarak diğer sürücü ve çevredeki vatandaşlar koştular. Bir yandan da hemen sağlık ekiplerine haber edildi.

 

İhbarı alan sağlık ekipleri acil bir şekilde olay yerine geldiler ve burada yaralı Ali Yeşek’e ilk müdahaleyi yaptılar. İlk müdahaleden sonra Yeşek, ambulans ile hastaneye sevk edildi.

Ailesi Yasa Boğuldu

Ağır bir şekilde yaralanmış olan Ali Yeşek, hastanede hemen yoğun bakıma alındı ve tedavisine başlandı ama doktorların yapmış oldukları tüm müdahalelere rağmen Yeşek hayata tutunamayarak yaşamını yitirdi. Yeşek’in ölümü ailesi ve sevenlerini yasa boğdu.

 

Polis ekiplerinin olay ile alakalı soruşturma başlattığı da alınan bilgiler arasında.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.