Belediye ve Sendika Anlaştı,78 kişi imza attı

Belediye ve Sendika Anlaştı,78 kişi imza attı

Belediye ve Sendika Anlaştı,78 kişi imza attı

A+A-

Acıpayam Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında 78 işçiyi kapsayan toplu iş sözleşmesi görüşmeleri anlaşmayla sonuçlandı.

 

Acıpayam Belediye Başkanlığı makamında gerçekleşen toplantıya Acıpayam Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan,Başkan Yardımcısı Hüseyin Erdem,Hizmet-İş Sendikası Denizli Şube Başkanı Sezai Söylemez, Mali Hizmetler Müdürü Turgut Duymaz, Destek Hizmetleri Müdürü Akif Sözer ve işçiler katıldı.

 

Acıpayam Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan, çalışan arkadaşlarımıza bu güne kadar verilmemiş hakları biz kendilerine teslim etmiş olduk. Acıpayam Belediye Başkanı olarak işçilerin hakkının alın teri kurumadan verilmesinden yanayız. Göreve geldiğimden itibaren işçilerimizin haklarını vermeye çalışıyoruz. Acıpayam ilçemizde yapılan her güzellikte işçi arkadaşlarımızın emeği ve alın terleri var. Tüm kardeşlerimize hayırlı olsun. Bu sözleşme sürecinde çalışmalar yapan Başkan Yardımcımız Hüseyin Erdem, Mali Hizmetler Müdürümüz Turgut Duymaz, Destek Hizmetleri Müdürümüz Akif Sözer ve Hizmet-İş Sendikası Denizli Şube Başkanımız Sezai Söylemez' e teşekkür ediyorum"dedi.

 

Başkan Şevkan, işçilerin istedikleri sosyal hakları verdiklerini ifade ederek karşılığında ise işçilerin hakkını vererek çalışmaları gerektiğini sözlerine ekledi.

 

Hizmet-İş Sendikası Denizli Şube Başkanı Sezai Söylemez, " Herkese nasip olmayan bir göreve hizmet ediyorsunuz. Yaptığınız iş Acıpayam'ın her mahallesine hizmet ediyorsunuz. Yapılan görüşmeler sonucunda anlaşma sağladık. Bu süreç içinde bizlere yardımcı olan Acıpayam Belediye Başkanımız Dr.Hulusi Şevkan, Başkan Yardımcımız Hüseyin Erdem, Mali Hizmetler Müdürümüz Turgut Duymaz, Destek Hizmetleri Müdürümüz Akif Sözer ve işçi kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Anlaşmamız hayırlı uğurlu olmasını diliyorum "dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.