Bereket Sofrası Aktepe’de

Bereket Sofrası Aktepe’de

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından ramazan ayı boyunca her gün bir mahallede yapılan iftar sofrası Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin katılımı ile Aktepe Mahallesi'ndeydi.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesinin ramazan ayı süresince her gün farklı bir yaptığı iftar sofrası Aktepe Mahallesi'ndeydi. Mahalle iftarına Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Valisi Hasan Karahan, Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan, davetliler ve vatandaşlar katılımda bulundu.

 

Ekonomi Bakanı Zeybekci, Başkan Zolan ve beraberindeki olanlar mahalle sakinleri ile bir bir selamlaşıp, ramazanlarını kutladılar. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ramazana tekrar kavuştukları için şükrettiklerini, ülkedeki birlik, beraberlik ve huzurun daim olmasını, düşmanların tuzaklarının, oyunlarının bertaraf olmasını, zalimlerin zulmünün son bulmasını diledi ve vatandaşlarla buluştukları iftar sofrasına teşrifleri için Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’ye çok teşekkür ettiğini dile getirdi.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın selamını iletti

 

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci de vatandaşların ramazan ayını kutlayarak başladığı konuşmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan, Denizli iline selam getirdiğini dile getirdi. Bakan Zeybekci, milletin adamı, halkın hizmetkarı, hakkın aşığı Recep Tayyip Erdoğan’dan vatandaşlara selam olduğunu, Cumhurbaşkanının özel tembihatı olduğunu ve ‘Kardeşlerimize selam ve sevgilerimi mutlaka iletin" dediğini, Ramazan’ın "bereket" demek olduğunu belirten Bakan Zeybekci, Ramazanın paylaşmanın, birlik ve beraberliğin, kardeşliğin yükseldiği muhteşem günler olduğunu, bu sofranın sahibi Büyükşehir Belediyesine teşekkür ettiğini, fakat asıl teşekkürü bir sofra etrafında iftar yapma geleneğine katıldıkları için vatandaşlara ettiğini sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.