Bereket Sofrası İlbadı'da

Bereket Sofrası İlbadı'da

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nce her gün değişik bir mahallede organize edilen gönül sofrası İlbadı Mahallesi'ndeydi.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından gelenekselleştirilen mahalle iftarı programı İlbadı Mahallesi'ndeydi. Mehmet Gazi Cami önünde organize edilen iftara, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan, beraberindekiler ve mahalle sakinleri katılımda bulundular. İftara gelen çevre sakinlerini bir bir selamlayan Başkan Zolan, ramazanlarını kutladı.


 

Vatandaşlar ile beraber dua ederek orucunu açan Başkan Osman Zolan, gazeteciklere yapmış olduğu açıklamasında, İlbadı'nın Denizli ilinin eski mahallerinden bir tanesi olduğunu ifade etti. İlbadı Mahallesi'nin alt yapısının baştan aşağı yenilediklerini, üst yapısının ise bitmek üzere olduğunu söyleyen Osman Zolan, her sene olduğu gibi bu sene de iftar sofrasını İlbadı Mahallesinde kurduklarını, buradaki vatandaşlarla gönül bağlarının hep güçlendiğini, bundan sonra da aynı duygular ile birlikte olmayı Allah'ın nasip etmesini dile getirdi.

 

"Her türlü fedakarlığı yapmaya hazırız"

 

İlbadı'da içme suyu ve kanalizasyon hatlarının baştan sona değiştirildiğini, yağmur suyu hatlarının yeni döşendiğini vurgulayan Başkan Osman Zolan, Üst yapıda ana arterlerin Büyükşehir Belediyesi, sokakların ise ilçe belediyeleri tarafından yapıldığını, burada % 80'inin tamamlandığını, bittiğinde mahallenin mükemmel olacağını, gelecekte sorun olmaması için her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduklarını ve çalışmayı sürdüreceklerini belirtti ve tüm vatandaşların şimdiden Ramazan Bayramlarını ve Kadir Gecelerini tebrik ettiğini sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.