Beşir Derneği Çocukları Unutmadı

Beşir Derneği Çocukları Unutmadı

Beşir Derneği Denizli Temsilciliği, her sene olduğu gibi bu sene Ramazan Bayramında da yetimleri ve ihtiyacı olan ailelerin çocuklarını unutmadı.

A+A-

Sene boyunca ve Ramazan ayı süresince yapmış olduğu hayır çalışmalarına bir tanesi daha ekleyen Beşir Derneği, onlarca yetim ve ihtiyaç sahibi çocuğa bayram sevinci tattırdı. Çocuklar için yeni kıyafetlerini giyecekleri bayram sabahını beklemekten başka bir şey kalmadı.


Beşir Derneği Denizli Temsilciliği namına konuşan Dr. Muhammed Ali DEMİRDAL, Bayramın, çocukların gülümsemesi ile bayram olduğunu, Hayırsever Denizli halkıyla beraber mazlum ve düşkünlerin dertlerine deva bulmaya çalıştıklarını, nerede mahzun ve mahcup bir gönül varsa orada onlarla olmak için gayret gösterdiklerini belirtti.

Çocuk Konusunda Daha Hassaslar

Yetime merhamet et, onun başını okşa ve ona yediğinden yedir, Hadisi Şerifini çıkış noktası alıp bu ramazan ayında da faaliyetlerine 55 ülkede devam ettiklerini belirten Demirdal, Türkiye'de ve Denizli ilinde çocuklara bayram sevincini yaşatmak için bayramlık giysi ve ayakkabı yardımı yaptıklarını, paylaşım noktası olarak adlandırılan sosyal market projesinden yararlanan ortalama 150 ailenin olduğunu, bu ailelerin tamamının daha evvelden incelemelerinin yapıldığını, ihtiyaç sahibi oldukları değişik kurum ve kuruluşlar tarafından teyit edilen aileler olup; bağışçıların kendilerini emanet ettikleri güveni en doğru şekilde en çok ihtiyaç sahibi olduğu değerlendirilen ailelere ulaştırmaya gayret ettiklerini, her türlü hayır alanında hassas olan Denizlili bağışçıların yetim ve çocuklar hakkında daha hassas olduklarına bir defa daha şahitlik ettiklerini, hayırsever vatandaşların desteğiyle bu güzelliğe ve çocukların yüzündeki tebessüme vesile oldukları için çok mutlu olduklarını, kendilerine yetim ve çocuk giydirmeyle diğer tüm faaliyetlerde destek olan bağışçı ve gönüllülere teşekkürlerini sunduğunu dile getirdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.