Beşir Derneğinden Serinleten Hayr

Beşir Derneğinden Serinleten Hayr

Beşir Derneği, 15 Temmuz etkinlikleri kapsamında 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda 15 Temmuz 2016 gecesi destan yazan Denizli Halkına kar helvası ikramında bulundu.

A+A-

Vali Hasan Karahan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Milletvekili Şahin Tin, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Hüseyin Bağ ve protokol Beşir Derneği Denizli Temsilciliği standını ziyaret ederek halkımıza kar helvası ikram ettiler.

 Beşir Derneği Denizli Temsilciği Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Kadir ŞENDUR yaptığı açıklamada “ Başta 15 Temmuz şehitleri olmak üzere din, vatan, millet ve bayrak için gözlerini dahi kırpmadan canlarını hiçe sayan tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı, gazilere sağlıklı ve huzurlu bir hayat, tedavileri devam edenlere acil şifalar diliyoruz. 15 Temmuz gecesi sokakları, meydanları doldurarak, inançları, vatanları, bayrakları, özgürlükleri ve gelecekleri için darbecilere meydan okuyan böylesine asil bir millete hizmet etme bahtiyarlığını yaşadık ve yaşıyoruz. 

15 Temmuz’un ruhuna, manasına ve maneviyatına uygun programlar devam ediyor. Tüm Türkiye’de olduğu gibi biz de Beşir Derneği Denizli Temsilciliği olarak Semerkand Vakfı Denizli Şubesi ile birlikte şehitlerimizin aziz hatırasının yaşatılması, gazilerimizin acılarının dindirilmesi ve bir millet olarak yaşadığımız bu hain darbe girişiminin, hem gelecek nesiller nezdinde, hem de dünya nezdinde asla unutulmaması, unutturulmaması için birlik ve beraberliğimiz için bugün yine nöbetteyiz  ve iyilik sancağımızı her meydanda gururla dalgalandırdık dalgalandırmaya devam edeceğiz. Allah bu vatana ve millete böyle acıları, böyle hain girişimleri tekrar yaşatmasın inşaAllah. Birliğimiz ve beraberliğimiz daim olsun.” Diyerek Beşir Derneğinin 15 Temmuz’a ilişkin hassasiyetinden bahsederek, birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.