Bilal Uçar Da Kızağa Alındı

Bilal Uçar Da Kızağa Alındı

Cumhurbaşkanlığı Kararnameleri ile yapılmış olan bakanlıklara bakan yardımcısı atama işlemleri devam ediyor. Son atamada bir sürpriz daha meydana geldi.

A+A-

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile yapılan bakan yardımcısı atamalarından bir tanesi de Adalet Bakanlığı’da meydana geldi. Evvelki dönemde Adalet Bakan Yardımcılığı görevini yürütmekte olan Eski Denizli Milletvekili Bilal Uçar yeni dönemde yardımcılık görevine getirilmedi .

Denizli Kan Kaybediyor

Bakanlıklara yapılmış olan atamalarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adalet Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Sağlık, Kültür ve Turizm Bakanlığı’yla Ulaştırma Bakanlıklarına bakan yardımcılarını atamış oldu. Denizli’nin bundan önceki dönemlerde Ankara'da önemli yerlerde temsil edilirken, yeni Başkanlık Sistemi'nde gerçekleştirilen kabine seçimlerinde Bakan Nihat Zeybekci'nin yer almamasından sonra, Adalet Bakan Yardımcılığı görevinde bulunan Bilal Uçar'ın da yeni atamalarda yer bulamaması Denizli, Ankara'da kan kaybettiği yorumlarına sebebiyet verdi .

Resmi Gazete'de yayımlanmış olan Cumhurbaşkanlığı kararlarına göre, Adalet Bakanlığına 4 tane , Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakanlığına 2 tane , Kültür ve Turizm Bakanlığına 3 tane, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına 3 tane ve Sağlık Bakanlığına 1 tane bakan yardımcısı ataması yapıldı.

Son çıkan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Adalet Bakanlığı Bakan yardımcılıklarına Cengiz Öner, Hilmi Bilgin, Selahaddin Menteş, Yıldız Seferinoğlu atandı. Dikkat çeken ise 24. Dönem Denizli Milletvekili olan Bilal Uçar’ın atananlar listesinde yer almadığı oldu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.