Binlerce Ekmek İçin Hazırlandı

Binlerce Ekmek İçin Hazırlandı

Denizli Fırıncılar Odası’ndan 15 Temmuz’a özel özel tasarlanmış ekmek ambalajı hazırlandığı dile getirildi.

A+A-

Başkan Bekir Karadaban tarafından yapılan açıklamaya göre 15 Temmuz'un yıl dönümü sebebiyle 150 bin ekmek için özel tasarımlı ve 15 Temmuz temalı ekmek ambalajı hazırlandı.

Denizli Fırıncılar Odası’nca 15 Temmuz'a özel bir etkinlik yapıldı. Buna göre  15 Temmuz’un 2. Yıl dönümü münasebeti ile 150 bin ekmek için özel tasarıma sahip ekmek ambalajı hazırlatıldı.

Denizli Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban, 15 Temmuz sabahında vatandaşların bakkaldan ve fırınlardan almış oldukları ekmekler için hazırlanan ambalajların üstünde, "O gün herkese dur dedik ve ekmeğimizi böldürmedik." İfadeleri yer alıyor.

Allah Bir Daha Yaşatmasın

15 Temmuz için 150 bin ekmek ambalajı çalışması ile alakalı bilgiler veren Denizli Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban, 15 Temmuz gecesinde aziz milletin güçlü iradesi sayesinde vatanına yeniden sahip çıktığını, Mehmet Akif Ersoy'un mısralarındaki 'hangi çılgın bana zincir vuracakmış şaşarım' ifadelerinin Türk Milleti’nin kendi iradesine sahip çıkıp kendisini tankların önüne atması ile canlandırıldığını,  ecdadın kazanmış olduğu zaferlerin, bize bıraktığı şehit kanları ile yıkanmış olan toprakların da kendilerinin de üzerlerine düşen görevlerini yaptıklarını, bu vesile ile böyle bir etkinlik yaptıklarını ve şehitlere Allah'tan rahmet dilediklerini, tek dileklerinin bir daha böyle kara bir gece yaşanmaması olduğunu sözlerine ekledi.

Denizlide 50 fırın ve bin 500 dükkanda ekmekler ambalajlı bir şekilde satıldı.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.