Binlerce Kişi Sağlık İçin Yürüdü

Binlerce Kişi Sağlık İçin Yürüdü

22. Geleneksel Kızılcabölük-Denizli Doğa Yürüyüşü yoğun bir katılım ile yapıldı.

A+A-

Tavas Belediyesi ve Kızılcabölüklüler Platformu’nun işbirliği ile organize edilen 22. Geleneksel Doğa Yürüyüşü 21 km'lik parkur, 2500 kişinin katılımı ile bitti.

Başlama startını Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol verdi. Yürüyüş için erken saatlerde Denizli Çamlık mesirelik alan girişinde toplanmış olan vatandaşları araçlar ücretsiz bir şekilde Kızılcabölüğ’e getirdiler. Dev Türk Bayrağının açılması ile beraber başlayan yürüyüş, 11'km'lik mola alanına kadar sürdü. Burada sporseverlere ekmek arası peynir, domates, salatalık, odun çayı ve lokma ikramı yapıldı.

Her Gün Spor

Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, 22.'si yapılan doğa yürüyüşünün yoğun bir katılım ile yapıldığını, Birliktelik ile gittikçe daha da artarak süren yürüyüşün, doğa ve sporseverler ile güzel ve doğa ile iç içe renkli görüntülere sahne olarak devam ettiğini, sağlıklı bir hayat için senenin bir günü değil her günü spor ve yürüyüşü dediklerini, kendisinin bu organizasyonun yapılmasında emeği geçen başta Tavas Belediyesi çalışanları olmak üzere, Vakıf Başkanına ve yönetimine ayrıca iaşe yardımında bulunan hayırseverlere teşekkür ettiğini dile getirdi.

Yürüyüş kalan 10 km'lik parkurun tamamlanması ile sonlandı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.