Bir Çok Yerde Var, Bayraktepe'de de Olsun!

Bir Çok Yerde Var, Bayraktepe'de de Olsun!

MHP Belediye Meclis üyesi ve Grup Başkan vekili İsmail Çorbacıoğlu Bayraktepe’nin yapılan çalışmalar ile hak ettiği değeri kazanacağını belirterek “Bayraktepe gerçek manada adını yaşatacaksa burada 16 Türk Devletinin bayrakları olmalı” dedi.

A+A-

“ADINI YAŞATMASI İÇİN TÜRK DEVLETLERİNİN BAYRAĞI OLMALI”

13 Mayıs Cuma gün yapılan Denizli Büyükşehir Belediyesi meclis toplantısından sonra bir değerlendirme yapan MHP Çivril Belediye meclis üyesi ve grup başkan vekili İsmail Çorbacıoğlu Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Bayraktepe’de yapılan çalışmaları yakından takip ettiklerini belirterek “ Bayraktepe’de Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan peyzaj ve düzenleme çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Osman Zolan başkan Bayraktepe için ciddi anlamda zaman ve imkân ayırıyor. Bayraktepe’nin en iyi şekilde Çivril’in hizmetine sunmak için çaba sarf ediyor” dedi.

 

Osman Zolan ve Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler müdürlüğünün Bayraktepe için yaptığı çalışmalardan dolayı Çivril adına teşekkür ettiklerini belirten Çorbacıoğlu “Osman Zolan Bayraktepe için ciddi bir çalışma yaptı. Çivril için yapılan her hizmet için teşekkür ederim. Buranın bir an önce tamamlanacağına ve en güzel şekilde Çivril’in hizmetine sunulacağına inancımız tam. Ama biz Bayrakte’nin eksiksiz olması için burada bulunan bayrak direklerine 16 Türk Devletinin bayraklarının asılması gerektiğini düşünüyoruz. Peyzaj ve çevre düzenlemelerinden sonra tarihte kurulan 16 Türk Devletinin bayraklarının buraya asılması Bayraktepe’nin özünü ortaya çıkartacaktır” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.