Bir Düğün Hikayesi

Bir Düğün Hikayesi

A+A-

Bizim kadim dostumuz Yrd. Doç. Dr. Adem Akkaya'nın düğününde yakın dostları olarak bulunduk. Hülya-Adem Akkaya çiftine ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Adem Akkaya bizim Rumeli Balkan Stratejik Araştırmalar Merkezi (RUBASAM)nin önemli isimlerinde biri... Kendisinden başta Almanya olmak üzere Türkiye-AB İlişkileri konusunda çok şey öğreniyoruz. Aynı zamanda kendisi bir ekonomi uzmanı.. Bizim için adeta aileden biri...

Nikah şahitliklerini de, Türkiye'nin umudu haline gelen Meral AKŞENER hanımefendi ile yine camiamızın mümtaz ismi Prof. Dr. Hüseyin Bağcı yaptı... İş dünyasından ve akademik camiadan seçkin konuklar arasında hemşerimiz eski bakanlarımızdan Lütfullah Kayalar'da vardı.

Düğünde bariz dikkati çeken husus, katılan davetlilerin nerede ise tamamının Meral AKŞENER'le resim çektirmesi ve desteklerini ifade etmesi oldu.

Biz de gördük ki, Meral AKŞENER Türkiye için yola çıkmaya hazır. İnşallah bizlerde sonuna kadar yanında olup onu yalnız bırakmayacağız. Şimdi Türkiye ve Türk Milleti için hep birlikte olma zamanı! Ümitlerimiz yeniden yeşeriyor ve aydınlık günlere doğru koşmak için heyecanlanıyoruz...

Adem Hoca, hem senin mutluluğunla mutlu olduk hem de Meral AKŞENER'in teşrifleri ile geleceğe dair ümit duyduk...Teşekkür ediyor ve hepimize Türkiye'nin düğününde buluşmayı diliyorum.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.