Bir Günde 2 Şebeke Çökertildi

Bir Günde 2 Şebeke Çökertildi

Denizli Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan başarılı uygulamalara bir tanesi daha eklendi. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri aynı gün içinde iki ayrı şebekeyi çökertti.

A+A-

Denizli’de uyuşturucu madde ticareti yapmış olduğu belirlenen R.T. adındaki şahıs ve yanındaki kadın işbirlikçi E.G, 10 Temmuz sabahında satmak için Afganistan uyruklu suç ortaklarından uyuşturucu madde alırlarken suçüstü yakalandılar.

 

Kullanmış oldukları kiralık araçlar ve 3. şahıslar adına kayıtlı telefon hatlarıyla Denizli’nin değişik bölgelerinde uyuşturucu madde ticaretinde bulunan zanlılardan  değişik zamanlarda uyuşturucu madde satın almış olan 10 kişi  de soruşturmaya alındı.

 

Uyuşturucu madde sattıkları kullanıcıların polis ekiplerine yakalanmaları durumunda kendilerini açığa çıkaracaklarından çekinen, bu sebeple de sadece daha önceden tanıyor oldukları referanslı şahıslara uyuşturucu madde satan 2’si Afgan uyruklu 4 zanlının tamamının çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandıkları ifade edildi.

İranlı 3 Şahıs Yakalandı

 

10 Temmuz akşamındaysa Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Denizli’de uyuşturucu tacirliği yapan 3 İranlı şahıs gözaltına alındılar. Antalya yolu üstünde yakalanmış olan İranlı zanlılar ve önceki tarihlerde şebeke ile bağlantılı olarak uyuşturucu madde satarken yakalanarak tutuklanan ve hala cezaevindeki E.Y.’den uyuşturucu madde alan 12 kullanıcı şahsa da işlem uygulandı. Ortalama 4 ay devam ettirilen çalışma sonucunda toplamda 122 gram metamfetamin maddesi bulundu.

 

Emniyetin 04-16 Temmuz tarihlerinde yaptığı çalışmalarda uyuşturucu madde suçlarına karışmış olan 33 şahıs yakalandı. Uyuşturucu madde ticareti suçu şüphesi ile mahkemeye  gönderilen 14 zanlıdan 5’i yabancı kökenli 11 zanlı tutuklandı.

 

Zanlılarda bulunan 102 gram metamfetamin maddesi, 57 gram esrar maddesi, 35 gram eroin maddesi, 11 tane uyuşturucu hap, 13 gram skunk maddesi, 5 tane LSD  maddesi ve uyuşturucu maded ticaretinden kazanılmış olan 4030 TL’ye  el konuldu.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.