Bir Zamanlar Çukurova 17. bölüm fragmanı son bölüm ATV full izle

Bir Zamanlar Çukurova 17. bölüm fragmanı son bölüm ATV full izle

Bir Zamanlar Çukurova 16. bölümü ATV ekranlarında yayında. Bir Zamanlar Çukurova 16. son bölümünü ATV üzerinden full tek parça olarak izleyebilirsiniz.

A+A-

ATV ekranlarının sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova 16. bölümü ile yayınlandı. Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni 17. bölümünde neler yaşanacak?

 

Başrollerinde Vahide Perçin, Uğur Güneş, Murat Ünalmış ve Hilal Altınbilek'in oynadığı Bir Zamanlar Çukurova dizisi 16. son bölümü ile ATV ekranlarında yayınlandı. Gelecek hafta yeni bölümü yılbaşı nedeni ile yayınlanmayacak olan dizide heyecan kaldığı yerden devam edecek.

 

Bir Zamanlar Çukurova 16. Bölüm Özeti

 

Çukurova'da işler yeniden değişiyor. Yılmaz'ın kendi elleriyle kurduğu Sanayi Odası'nın yeni başkanı kim olacak? Kuşaklardır Adanalı olan Demir Yaman mı yoksa İstanbul'dan gelen Yılmaz mı başkan olacak? Züleyha yeni arabasıyla İstanbul'a mı kaçacak? Demir kendi elleriyle kendi kuyusunu mu kazacak?

 

Züleyha'ya aldığı, konağın dilinden düşmeyen araba, Züleyha'nın kaçış planının bir parçası olacak mı? Sırlar bir bir ortaya çıkacak ve yer yerinden oynayacak. endi kafasına göre iş yapan Gaffur, bunun bedelini nasıl ödeyecek? Uhuletle ve suhuletle, Yamanların Demir'ini bitirme operasyonlarına devam eden Fekeli ve Yılmaz'ın sıradaki planları ne? Yeni karşılaşmalar, yine Çukurova'da olayların fitilini ateşleyecek.

 

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 16. son bölümünü ATV internet sitesi üzerinden full tek parça olarak izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.