Birlik ve Beraberlik İçinde 5. Seneye

Birlik ve Beraberlik İçinde 5. Seneye

Merkezefendi Kaymakamı Dr. Adem Uslu ile Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, ‘19 Ekim Muhtarlar Günü’ münasebeti ile ilçedeki mahalle muhtarları ile buluştu.

A+A-

Merkezefendi Belediyesi Kırçiçeği Butik Kafe’de yapılan toplantıda muhtarlar ile istişarelerde bulunuldu.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, burada yaptığı konuşmada 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü tebrik etti. Başkan Subaşıoğlu, Kaymakam Dr. Adem Uslu’nun ilçeye yeni atandığını ve göreve yeni başladığını, evvela kendisine hayırlı olmasını dilediğini, Merkezefendi’de beraber güzel hizmetlere imza attıklarını, bugüne dek hep beraber, tüm mahallelerde büyük hizmetler yaptıklarını, hızlı bir kuruluş aşamasının ardından güzel hizmetlere imza attıklarını, gelecek dönemde de bu hizmetlere devam edeceklerini, Merkezefendi’deki birlik ve beraberliğin diğer ilçelere de örnek olduğunu, hemen hemen  4 buçuk seneyi  tamamladıklarını,  5. Seneye doğru gittiklerini, kalan süre içinde kendilerinin yine bu gayrette olacaklarını, belirtti.

KAYMAKAM USLU, “MUHTARLARIMIZ DEVLETİN YÜRÜTME ORGANI”

Muhtarların devletin yürütme organı olduğunu belirten Kaymakam Dr. Adem Uslu, Merkezefendi ilçesinin çok değerli muhtarlarının Muhtarlar Günü münasebeti ile kendilerini beraber olmaktan mutluluk duyduğunu, kendilerini buluşturan Merkezefendi Belediye Başkanımız Muhammet Subaşıoğlu’na teşekkür ettiğini, ilçede göreve başlayalı 1 ay olduğunu, bu süre içerisinde muhtarların ziyaretlerine geldiğini ve kendileri ile çeşitli programlarda tekrar bir arada olmak dileklerini ilettiğini belirtti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.