Black Friday 2018 Kara Cuma indirim yapan markalar

Black Friday 2018 Kara Cuma indirim yapan markalar

2018 Kara Cuma (Black Friday) indirim fırsatları için geri sayım başladı. 2018 Kara Cuma (Black Friday) ne zaman hangi gün gerçekleştirilecek? 2018 Kara Cuma (Black Friday) indirim yapan markalar hangileri?

A+A-

2018 Kara Cuma (Black Friday) indirimleri için geri sayım başladı. Black Friday'e sayılı saatler kala heyecan had safhaya ulaşırken ülkemizde Kara Cuma olarak bilinen etkinlikte binlerce ürün ve marka indirimlere gidiyor. 2018 yılında Kara Cuma hangi güne denk geliyor? Kara Cuma (Black Friday) ne zaman?

 

2018 Kara Cuma için geri sayım devam ederken Black Friday ile gerçekleşecek olan indirimler alışveriş tutkunlarını internet başına bağlayacak. Kara Cuma fırsatlarından faydalanmak isteyecek kişiler ise mağazaların yanı sıra e-ticaret sitelerine de yönlenebilecek.

 

2018 BLACK FRİDAY NE ZAMAN?

 

2018 Black Friday yani Kara Cuma ülkemizde bu yıl 23 Kasım Cuma günü gerçekleştirilecek. İnternet üzerinden gerçekleştirilecek olan bazı indirimlerin bu sene 23 Kasım tarihinden önce de başlaması bekleniyor. Black Friday bazı durumlarda erken başlayabildiği gibi Cuma günkü yoğunlukta indirimlere büyük ilgi gösteren vatandaşlar büyük yoğunluğa neden olabiliyor.

 

BLACK FRİDAY KARA CUMA İNDİRİM YAPAN MARKALAR

 

Black Friday indirimlerinde pek çok marka indirim uygulayabiliyor. Bilindik markalarda indirimlerden yararlanabilmek için alışveriş merkezlerinin sitelerine girerek bu indirim oranlarını ve yeni fiyatlarını görebileceksiniz. Bu indirimler ayrıca mobil uygulamalar üzerinden markaların mağazalarında da geçerli olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.