Bu Acıya Yürek Dayanmaz

Bu Acıya Yürek Dayanmaz

Denizli’ye bağlı Serinhisar ilçesinde yağmur nedeni ile kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak takla atan otomobilde hayatını kaybeden 5 yaşındaki Dilek Naz Eskin, defnedildi.

A+A-

Kaza, dün saat 20.00 sularında, Denizli -Antalya karayolu Serihinhisar ilçe girişinde gerçekleşti. Denizli ilinden Serinhisar ilçesi yönüne giden Resul Eskin şoförlüğündeki 20 ABB 477 plakalı araç, yağmur nedeni ile kayganlaşmış olan yolda, sürücüsünün kontrolünden çıkarak, takla attı. Kazada, hurdaya dönmüş olan otomobilden fırlayan Dilek Naz Eskin, olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralanmış olan otomobil sürücüsü Resul Eskin, eşi Neslihan ve çocukları Buğlem, Çiğdem ile Mevlüd Emir Eskin ise ambulanslarla Serinhisar Devlet Hastanesi'ne sevk edilerek tedaviye alındılar.

Toprağa Verildi

Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu'nda yapılmış olan otopsiden sonra küçük Dilek Naz'ın cenazesi, bugün yakınları tarafından teslim alındı. Dilek Naz'ın cenazesi, öğle Denizli Fatih Mahallesi Merkezefendi Camii'ne getirildi. Cenazeye hastanedeki tedavisinden sonra taburcu edilen baba Resul Eskin’le ailenin yakınları ve pek çok vatandaş katıldı.

Öğle namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından minik Dilek Naz'ın cenazesi, Kayhan Mezarlığı'na götürülüp, gözyaşları arasında defnedildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.