Bu Araç Neden Çekicide Biliyormusunuz ?

Bu Araç Neden Çekicide Biliyormusunuz ?

Denizli'de bir otomobilinin motor kısmında sıkışan yavru kedi kurtarılamayınca, araç sahibi otomobili çekiciye yüklenerek servise götürdü.

A+A-

Denizli'de bir otomobilinin motor kısmında sıkışan yavru kedi kurtarılamayınca, araç sahibi otomobili çekiciye yüklenerek servise götürdü. Aracın alt kısmındaki parçaların sökülmesiyle kedi kurtarılabildi. Otomobil sahibi Murat Ercelep, "O da bizler gibi can taşıyor. Kediyi kurtardığımız için sevindim" dedi.

 

Akkonak Mahalesi'nde yaşayan Murat Ercelep, dün sabah işe gitmek üzere park halindeki 20 AUE 75 plakalı otomobiline bindi. Kısa bir süre ilerleyen Ercelep, aracın motor kısmında kedi sesi geldiğini fark edince otomobili yol kenarına çekti. Motor kısmına bakan Ercelep, kediyi fark edince çıkarmak istedi ancak başarılı olamayınca itfaiyeden yardım istedi. İhbar üzerine otomobilin bulunduğu yere gelen itfaiye ekibi, yaklaşık 30 dakika boyunca çalışma yaptı. Ancak kedi yavrusu kurtarılamadı. Bunun üzerine Ercelep, kediye zarar vermeden çıkarmak için çareyi otomobilini çekiciye yükleyerek servise götürmekte buldu. Çekiciye yüklenerek servise götürülen otomobilin motor kısmının alt bölümü ustalar tarafından söküldü. Kedi yavrusu ise sıkıştığı yerden çıkarılarak kurtarıldı. Kedi yavrusunu kutuya koyan Ercelep, daha sonra Sokak Hayvanları Kliniği'ne götürerek teslim etti.

 

Ercelep, kediyi kurtarmak için yaklaşık 4 saat zaman harcadığını belirterek, "Yavru kediyi kurtarmak için çok uğraştık. Sıkıştığı yerdeki parçaların sökülmesi gerektiği söylenince tereddüt etmeden çekici çağırdım. Otomobille servise gitseydim, kedi ölebilirdi. Çekiciye yükleyip, servise götürdük. Ustalar kediyi kısa sürede çıkarıp, kurtardı. Sonuçta oda bizim gibi bir can taşıyor" dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.