Bu Ayıp, Ben Ülkücüyüm Diyene Yeter!

Bu Ayıp, Ben Ülkücüyüm Diyene Yeter!

Dava uğruna çekmediği kalmayan ve sonunda kanser illetine yakalanan Erdoğan Yaman’ın, ağrıları dayanamayacak seviyeye geldi.

A+A-

Sivas Ülkücü Memurlar Derneği Başkanıyken 12 Kara Eylül’de göz altına alındıktan sonra yargılandı ve 12 sene hapse mahkum oldu. Tahliyesinin ardından kamu hizmetlerinden men edildi. Çorum’a gözetim altına alınmak için 6 sene mecburi ikamete tabi tutuldu.

Gözetim süresi sona eren Yaman, Muğla’ya göç etti. Tüm hakları elinden alındığından yalnızca bir mermer ocağında iş buldu. Ve amansız bir hastalığa yani kanser illetine yakalandı. Ardından tedavi görmeye başladı. Tedavi tam cevap veremediğinden ağrıları çoğaldı ve yatağa düştü. Ve 5 yıldır da yatağa bağlı bir şekilde ve yatalak yaşamaya çalışıyor.

Dava Arkadaşlarından Yardım Bekliyor

Gün geçtikçe ağrıları artan Erdoğan Yaman’ın tedavisi için kemiklerinin içinin boşaltılarak kemik içine montalama yapılması gerekmekte. Bu işlem içinde çok az bir paraya ihtiyaç duyulmasına rağmen maddi durumu elvermeyen aileye ülküdaşlık hukukunu bilenlerin yardımcı olması talep ediliyor.

Ülkücü doktorlardan da tedavisi için yardım talep eden Erdoğan Yaman’a bakalım kaç ülkücü sahip çıkacak.  

Ülküdaşına elini uzatacaklar için 

Hesap No: TR 1400 1110 0000 0000 4214 1712

Finansbank

Nanifer Yaman ( eşi) 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.