Bu Buluşma Mutluluk Veriyor

Bu Buluşma Mutluluk Veriyor

Denizli Ticaret Odası (DTO), Denizli Büyükşehir Belediyesi’nce kurulan iftar çadırındaki yemeğin ilk sponsoru oldu.

A+A-

DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, 12 senedir geleneği bozmayarak ramazan ayının ilk gününde Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin kurduğu çadırda iftar yemeği sunduklarını anımsatarak, geleneksel hale getirdikleri yemeklerinde bu sene de orucu vatandaşlarla açtıklarını, birlik ve beraberliğin daim olmasını, Kudüs’te akan kanın da inşallah şu mübarek ayın hatırına en kısa zamanda durması dileklerini iletti.

 

Geleneksel bir hale gelen Ulu Camii yanında kurulan iftar çadırının ilk gün sponsoru Denizli Ticaret Odası’ydı. 5 bin kişilik hazırlanmış olan iftar yemeğine, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, DTO Meclis Başkanı Salih Sarıkaya, 11. Piyade Tugay Komutanı Vekili Piyade Albay Çetin Köklü, Merkez Komutanı Albay Bilal Öztürk, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, İl Müftüsü Mehmet Aşık, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Abdullah Mersin, Denizli Vergi Dairesi Başkan V. Hasan Öztaş, CHP İl Başkanı Mahir Akbaba, CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Nurcan Dalbudak, AK Parti İl Yerel Yönetimler Başkanı Dilaver Yardım, Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ile vatandaşlar katılımda bulundu.

 

BAŞKAN ERDOĞAN, ORUCUNU 5 BİN KİŞİ İLE BİRLİKTE AÇTI

 

12 senedir çadırda ilk iftar yemeğini Denizli Ticaret Odası’nın verdiğini belirten Başkan Uğur Erdoğan, Rahmet ve bereket ayı olan mübarek ramazan ayına ulaşmanın manevi hazzını yaşadıklarını, Denizli ilinde, ramazan ayının birlik ve beraberlik içinde geçtiğini, binlerce vatandaşla bir arada olmanın kendilerini, mutlu ettiğini, kardeşliğin de arttığı ramazanın, aynı zamanda duaların kabul olduğu bir ay olduğunu, bu vesile ile Kudüs’teki kanın durmasını temenni ettiğini, şehit düşen kardeşlere Allah’tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar dilediğini, bu mübarek ayın coğrafyaya ve tüm dünyaya barış getirmesini temenni ettiğini sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.