Bu Filmin 2115’e Kadar İzlenmesi Yasak!

Bu Filmin 2115’e Kadar İzlenmesi Yasak!

Öyle bir film ki...2115’e kadar izlenmesi yasak!

A+A-

'100 Years (100 Yıl)' adını taşıyan filmin çekimleri bitmiş ve gösterim için hazır olmasına rağmen 100 sene boyunca kimse tarafından izlenemeyecek. Özel bir kapsüle konulacak olan bu film, 100 yıl sonra, yani 2115 yılında vizyona girecek.

 

1999 yılında çekilmiş ”Being John Malkovich” filmi ile ciddi bir üne kavuşup herkes tarafından tanınan aktör ve yönetmen John Malkovich, oldukça ilginç ve bir o kadar da dikkat çekici bir projeye adım attı.

 

Webtekno’da yer verilen bilgiye göre 100 yıl sonraki yaşantı durumunun şimdiden bilinemediği için bu film için 3 farklı gelecek öngörüsüyle hazırlanmış farklı tanıtım videoları bulunuyor. Bu fragmanlara bakıldığında ise teknolojinin oldukça geliştiği, dünyanın yerle bir olup yıkık binalardan yeni bir doğanın yükseldiği ve teknolojinin daha mütevazi bir oranda tutulduğu bu 3 farklı fragman da gelecekte hangi durum gerçekleşmişse ona göre kullanılacakmış.

 

Sin City filmi ile bilinen yönetmen Robert Rodriguez ile ortak bir çalışma yürüten Malkovich, Fransa’nın oldukça köklü ve ünlü bir Alkol firması ile bir araya gelerek, sinema tarihinde bir ilke imza atacak.

 

Gala için sadece 100 adet metal bilet hazırlandığı ve bu metal biletlerin şimdiden seçilmiş 100 kişiye kendi torunlarına bırakmaları üzere emanet edildiği söyleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.