Bu Özellik Çok Beğenilecek

Bu Özellik Çok Beğenilecek

Dünyanın en popüler iletişim programı WhatsApp'tan güzel haberler gelmeye devam ediyor.

A+A-

WhatsApp, Android için meydana getirdiği beta programından sonra büyük ilerlemeler kaydetmeye başladı. WhatsApp beta programında test edilmeye başlanan medya görünürlüğü özelliğiyle artık kullanıcılar isterler ise resim ve videolarını galeride görmeyecekler.

Şikayetler Son Buluyor

WhatsApp kullanıcılarının program üstünden almış oldukları medya dosyaları aynı zamanda telefon galerisinde de görünüyordu. Pek çok kullanıcı bu durumdan çok şikayetçi olmuşlardı. WhatsApp, Google Play Beta programı aracılığı ile yayınlamış olduğu yeni güncellemeyle veri ve depolama alanında değişikliğe gitti. Eklenen bu bölüm ile kullanıcılar indirilen tüm WhatsApp medyasını WhatsApp dışındaki galeride gösterebilecek ya da bunu etkisiz hale getirebilecekler.

Uygulama en son beta sürümüne güncellediğinde medya görünürlüğü varsayılan olarak açık biçimde geliyor. Konusu edinilen özelliğe ulaşmak için Ayarlar > Veri ve depolama kullanımı yolunu takip etmek yeterli. Buradan tercihinize göre “Medyayı galeride göster” kutucuğunun işaretini kaldırabilir veya aynı şekilde bırakabilirler.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.