Bu Saatlere Dikkat Edin!

Bu Saatlere Dikkat Edin!

ADM Elektrik’in Denizli’den yapılmış olan açıklamalara göre 18 Temmuz’da bir; 19 Temmuz’da 3 ve 20 Temmuz’da 2 mahallede elektrik kesintisi uygulanacak. İşte detaylar ...

A+A-

ADM Elektrik Arıza Onarım Ve Bakım sebepleri ile 18-19 Temmuz tarihlerinde bazı mahallelerde  planlı elektrik kesintilerinin olacağını ve bu konuda mağdur olmaması için vatandaşların önlemlerini almaları gerektiğini ifade etti.

Yapılan açıklamaya göre kesintilerin uygulanacağı yerler ve saatleri şu şekilde:

18 Temmuz 2018 Kesintisi

Yarın saat 10.00 – 15.00 arasında Boğaziçi ve İsabey Mahalleleri arasında bulunan özel trafolu müşterilere kesinti uygulanacak.

19 Temmuz 2018 Kesintileri

10.00 – 13.00 saatleri arasında Şenyayla Mahallesinin tamamında ve Özel Trafolu Müşterilerin elektrikleri kesilecek.

12.00 – 15.00 saatleri arasında Baklan Kuyucak Mahallesinin tamamı ile Özel Trafolu Müşteriler.  (Bozkurt Belediye Ges )

12.00 – 15.00 saatleri arasında Çataloba Mahallesinin tamamında elektrikler kesilecek.

20 Temmuz 2018 Kesintileri

Cevherpaşa ve Toki Mahalleleri; Yıldız, Osman Nuri Ocak, Sakarya, Toki, Servergazi, Mevlana, Yaşardoğu, Kirse, Kepez, Ormanlık Caddeleri, Ünler, Plevne, çaldıran, turna, millet, atlas, huzur, yağız, dağdere, taşkıran, medeni, ender, cihat, ebru, Hürrem, çilek, ırmak, ceylan, dönmez, tufan, bahargülü, batarya, platin sokakları ve özel trafolu müşteriler.( özdeveciler tr )

ADM Elektrik tarafından yapılmış olan açıklamaya göre belirtilen yerlerde gerçekleştirilecek çalışmaların erken bitmesi durumunda belirtilen saatlerden önce elektrik verilebilecek.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.