Bu Yoldan Dönüş Yok

Bu Yoldan Dönüş Yok

Bu Yoldan Dönüş Yok

A+A-

Bereket Enerji Üretim A.Ş. nin Bilgi İşlem Müdürü Mert Ece, dijital dönüşümün günümüzün teknoloji dünyasında çıkılan ve hiç bitmeyen yolculuğa benzediğini belirterek, ‘’ Dördüncü sanayi devrimi olarak kabul edilen bu yoldan dönüş yok’’ dedi.

 

İş hayatında dijitalleşmenin öncü kurumlarından olan SAP Türkiye’nin, Nesnelerin İnterneti, Endüstri 4.0 konularında farkındalık yaratmak için Denizli’de gerçekleştirdiği etkinlikte konuşan Ece, dijital dönüşümün sanayi kuruluşları için üretim, verimlilik, karlılık ve güvenlik açısından kaçınılmaz olduğunu dile getirdi.

 

Bereket Enerji Üretim A.Ş. Bilgi İşlem Müdürü, iş dünyasının entegre teknolojilerle yeni kimlik kazanırken, günümüz işletmelerinin gerekliliklerinin de buna bağlı olarak değişmeye ve dönüşmeye başladığını dikkat çekerek şunları söyledi:

 

‘’Rekabetin arttığı, teknolojinin çok hızlı geliştiği bir dönemde dijital dönüşümü sağlayamayan işletmeler ne yazık ki, bu yarıştan kopuyor. Dönüşümde teknoloji sadece bir araç olmalı. Önce sorunlara odaklanmalı. Daha sonra sorunun çözümüne yönelik teknolojileri araştırıp gerekli dönüşümleri gerçekleştirmeliyiz. Mevcut üretimi, daha kaliteli nasıl yapabiliriz. Ya da daha yüksek verimle maliyetleri aşağıya çekebiliriz. Üretim verilerini toplayarak analizini nasıl yapabiliriz ve buna uygun aksiyon alabiliriz. Nihai olarak karlılık ve büyüme için ticari optimizasyonu sağlamak. Bu sistemi oluşturduktan sonra ise bunu sürdürülebilir şekilde yönetmek. İşte dijital dönüşümdeki sihirli formül budur. ‘’

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.