Bugün 'Bağımsızlık Ruhu'nun 96. Yılı

Bugün 'Bağımsızlık Ruhu'nun 96. Yılı

Mustafa Kemal Paşa'nın 9. Ordu müfettişi olarak Anadolu'ya Samsun'dan ayak basması ve Milli Mücadele'yi başlatması ile hayat buldu bu öykü.

A+A-

İşgalci güçleri söküp atmak için bağımsızlık mücadelesini başlattı ulu önderimiz  Gazi Mustafa Kemal paşa . Her zamanki gibi ”Bağımsızlık Benim Karakterimdir” diyordu ve yine çıktığı bu şerefli yolda geleceğe yani gençlere bıraktı bu bayramı özgürlük ruhu, memleket aşkı damarlarındaki asil kanda hiç eksik olmayan Mustafa Kemal…

 

Her yerde bugün kutlanıyor, her yerde O ve birlikte canını bir saniye bile düşünmeden memleketleri, vatanları için veren silah arkadaşları, şehitlerimiz anılıyor. Her yerde hiç inmeyecek olan şanlı bayrağımız göndere çıkıyor.Bizlerde Ata’mızın gösterdiği bu yolda gururla yürüyoruz. Ve bir kez daha ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal ve şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz.

 

Son olarak  Atatürk’ün bugün yaşadığımız duyguları özetleyen bir sözüyle herkesin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyoruz.”Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek değildir. Benim  fikirlerimi  benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu kafidir.” 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.