Bugün Bu Otobüslere Dikkat !

Bugün Bu Otobüslere Dikkat !

Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bugün Denizli’ye gelecek olması Denizli’yi hareketlendirdi. Bazı hatlardaki hareket saatlerinde değişiklik yapıldı. İşte detaylar…

A+A-

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün Denizli iline geliyor. Ak Vadi miting alanında halka hitap edecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan daha sonra İl Kongresine katılımda bulunacak. Vatandaşların mitinge katılması için otobüs hatları bugün ücretsiz olurken, bazı hatlarda hareket saatlerinin değiştirildiğini öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün yoğun bir tempo ile bir çok programa katılacak. Sabah Aydın’da olan Erdoğan, evvela mitingde halka seslenecek daha sonra Ak Parti 6. Olağan Kongresine katılacak olan Erdoğan, Valilik Ziyaretini yapacak ve son olarak Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın kızı Esra Zolan’ın nikah töreninde şahit olacak.

Erdoğan’ın gelmesi ile otobüslerin ücretsiz olduğu ve bazı otobüslerin hareket saatlerinde değişiklik yapıldığı öğrenildi. İşte değişiklik yapılan otobüs numaraları:

1, 3, 5, 6, 7/2, 8, 9, 12, 13, 14, 18, 19, 20, 21, 23, 24, 26, 27, 28/1, 29 ve 30 numaralı hatlardaki otobüslerin saatleri yalnızca bugün için değiştirildi.   

Kaynak: Denizlidesiyaset.com

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.