Bugünün Çocukları, Yarının Büyükleri

Bugünün Çocukları, Yarının Büyükleri

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yönetim Kurulu Üyesi (MYK) Av. Gülay Özcan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayan mesaj yayımladı.

A+A-

MHP MYK Üyesi Gülay Özcan, yayınlanan mesajında, TBMM’nin açılışının ve bugünün Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" olarak çocuklara hediye edilmesinin 98. yılının kutladığını ve egemenliğin şahısların, zümrelerin tekelinden alınıp milli iradeye verildiği bu tarihi günün aynı zamanda bir Milletin düşmanlarına karşı verdiği bağımsızlık mücadelesinin de dönüm noktası olduğunu dile getirdi.

TBMM’nin açılmasının Türk milletinin içteki ve dıştaki düşmanlarına karşı elde ettiği muhteşem bir zaferin habercisi olduğunu çünkü Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının önderliğinde Türk milletinin bağımsızlığa ne kadar inanmış olduğunu gösterdiğini dile getiren Özcan, Büyük Millet Meclisimizin toplumsal dayanağı ve güvencesinin ise “bugünün çocukları, yarının büyükleri” olacak olan çocuklarımız” olduğunu ifade etti.

Daha Yaşanabilir Bir Dünya

Çocuklara daha güzel ve yaşanabilir bir dünya bırakmanın herkesin görevi olduğunu belirten Özcan, Kendilerine düşen görevin çocuklara daha güzel bir dünya bırakmak için çaba harcamak olacağını, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ’ün bütün dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının, dünya çocukları arasında dostluk, kardeşlik bağlarını güçlendirdiğini ve dünya barışına Türkiye merkezli bir destek sunduğunu vurgulayan Özcan, bu vesile ile Ülkeye bağımsızlığı, milli egemenliği getiren Gazi Mustafa Kemal Atatürk ’ü, silah arkadaşlarını, şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı, minnet ve rahmetle andığını Aziz milletin ve tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladığını ve saygı ve sevgiler sunduğunu belirtti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.