Buldan'da Temel Başbuğ Aday

Buldan'da Temel Başbuğ Aday

31 Mart yerel seçimleri yaklaşırken siyaset arenası iyice ısındı. Özellik Millet ittifakında yaşanan gelişmeler baş döndürüyor.

A+A-

Millet ittifakında bugün Pamukkale adayı gündemdeydi. Konu ile alakalı henüz net bir şey yok. Bir yandan da CHP’nin de aday çıkardığı Buldan’da İyi Parti aday çıkaracak mı? sorusu gündeme geldi. Bu sorunun cevabı netleşti.

 

Alınan bilgilere göre İyi Parti, CHP'nin de aday çıkardığı Buldan'da yarışa kendi adayıyla katılacak. Aday ise Temel Başbuğ olacak. Temel Başbuğ, adaylık bilgisinin kendisine ulaştığını ifade etti.

 

Konu ile alakalı konuşan Başbuğ, bu haberi beklediklerini, aday olacakları ile alakalı bir hazırlığın olduğunu, sadece netleşmesini beklediklerini, ilçe teşkilatına bilgi geldiğini ve ilçe başkanının kendisinin aday olduğunu bildirdiğini ifade etti.

8 Yıl Başkanlık Yaptı

İyi Parti'nin aday gösterdiği Temel Başbuğ, 1999-2007 seneleri arasında Buldan Belediye Başkanlığı yaptı. 2007 senesinde milletvekili adayı olmak için görevinden istifa eden Bağbuğ’un, yerine Mustafa Fahri Şevik Buldan Belediye Başkanı oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.