Buldan'da Zehir Tacirleri Faka Bastı

Buldan'da Zehir Tacirleri Faka Bastı

Denizli Valiliği İl Basın Ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden alınan bilgilere göre il jandarma ekipleri başarılı bir operasyona daha imza attı.

A+A-

Denizli ilinde başarılı operasyonlara bir bir imza atan Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri özellikle zehir tacirlerine nefes aldırmıyorlar. Son operasyon haberi ise Buldan ilçesinden geldi

 

Denizli İl Jandarma Komutanlığı tarafından 03 Eylül 2018 günü Buldan ilçesinde uyuşturucu operasyonu yapıldığı öğrenildi. Uyuşturucu imal ettiği ve ticaretini yaptığı ile alakalı bilgi elde edilmiş olan 2 zanlıyı takibe almış olan jandarma ekipleri, zanlıların tarla içine kenevir bitkisi ektiklerini tespit ettiler.

 

Olay yerinde tedbir almış olan Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 03 Eylül 2018 tarihinde tarlada 1.483 kök kenevir bitkisi ve kurumaya bırakılmış olan 22 kg kubar esrar maddesi ele geçirdi.

Takip Ettiler

Soruşturma ile alakalı ayrıntılı inceleme yapan Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri şüpheli şahısların başka bir bölgeye de esrar maddesi sakladıklarını belirlemesi üzerine başka bir tarlada 15.250 gram kubar esrar maddesi daha ele geçirdiler.

 

Ele geçirilmiş olan toplamda 37.250 gram kubar esrar maddesi ve 1.483 kök kenevir bitkisine Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından el konuldu. 2 zanlı ise çıkarılmış oldukları adli makamlar tarafından tutuklandı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.