Buldan'daki Kazadan Üzücü Haber Geldi

Buldan'daki Kazadan Üzücü Haber Geldi

Buldan'daki Kazadan Üzücü Haber Geldi

A+A-

Dün akşam, İddiaya göre, dikkatsizlik sonucu Buldan’dan Sarayköy istikametine ve aynı yöne seyir halindeki 35 DPJ 07 plakalı kapalı kasa ticari kamyon ile 20 RC 203 plakalı otomobil çarpışmıştı. Kaza sonrası otomobil içerisindeki sürücü Meryem Avcı ve 8 yaşındaki kız çocuğu Ece Naz Avcı ‘nın yaralandığı anlaşılınca hemen itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verilmişti.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralanan 8 yaşındaki Ece Naz Avcı ile yaralanan Meryem Avcı’ya ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hastaneye kaldırmıştı. Yürekleri ağızlara getiren kaza sonrası otomobil kullanılamaz hale gelmiş, Kamyon da ise maddi hasar oluşmuştu. Hastaneye kaldırılan 8 yaşındaki Ece Naz Avcı hemen ameliyata alınmıştı. Sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirilmişti. Yaralanan Meryem Avcı’nın ise müşahede altında olduğu öğrenilmiş. Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatılmıştı.

ACI HABER GELDİ…

Sabaha karşı hastaneden acı haber geldi. Ağır yaralanan ve ameliyata alınan 8 yaşındaki Ece Naz Avcı hastane de yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata tutunamadı. Minik kızın acı haberi tüm Buldan’ı hüzne boğdu. Anne Meryem Avcı’nın tedavisine ise devam ediliyor.Kaynak:mericulukus

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.