Buldan'ın Çehresi Değişti

Buldan'ın Çehresi Değişti

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Buldan’da esnaf ile bir araya geldi.  Şahin Tin’i,  AK Parti Buldan İlçe Başkanı Hasan Coşan ve İlçe Koordinatörü Abdullah Doğrar ve partililer yalnız bırakmadı.

A+A-


  

Buldan’ın AK Parti döneminde önemli hizmetler aldığını ifade eden Şahin Tin, İlçeye genel bütçe kaynakları ile SGK binası ve Hasanbey, Dımbazlar ve Gülalan mahallelerine göletler yaptıklarını, Cindere Barajı Yenice Ovası sulama kanallarının tamamlandığını, Aktaş Barajı inşaatının da sürdüğünü, TOKİ’nin ilçeye 170 konut yaptığını, Bölmekaya Mahallesi’nin yeni yerine taşındığını, Alandız’a Kestane Paketleme tesisi, Yaylaköyü’ne pazaryeri yapıldığını ve bu hizmetler ile Buldan’ın çehresinin değiştiğini dile getirdi.

 

“BÜYÜKŞEHİR’DEN BULDAN’A BÜYÜK YATIRIMLAR”

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından da Buldan’a milyonluk yatırımlar yapıldığını söyleyen Şahin Tin, İlçeye 378 bin metrekarelik kilit parke taşının döşendiğini, yine 79 bin 200 metrekarelik kilit parke taşının teslim edildiğini, 54 bin 300 metre içme suyu hattının, 17 bin 640 metre kanalizasyon hattının, 197 metre yağmur suyu hattının yapıldığını, 16 tane içme suyu sondajı kuyusunun açıldığını, 130 metre köprü, 70 metre menfez yapıldığını,  ilçeye 26 bin 700 metre 1. Kat asfalt kaplama, 55 kilometre 2. Kat asfalt kaplama yol yapıldığını, Yenicekent turizm yolunun sıcak asfalt ile kaplandığını belirtti.

 

“TEKSTİL VE TURİZM BULDAN’I CAZİBE MERKEZİ YAPACAK”

 

Buldan’ın bununla beraber üretim üssü ve tekstilin merkezi olarak sanayi şehri Denizli’nin önemli bir ilçesi olduğunu vurgulayan AK Parti Milletvekili Şahin Tin, Buldan’ın tekstil üretiminde mühim bir şöhreti olduğunu,  bu anlamda turizm potansiyelinin de olduğunu, geleneksel tekstil üretimi ile turizm birleştirilip, ilçenin cazibe merkezi durumuna dönüştürülmesi amacı ile projeler yürütüldüğünü ifade etti.

 

“DENİZLİ İHRACATTA ZİRVEYE TIRMANIYOR!”

 

Şahin Tin, 2002’de Denizli’nin ihracatının, 680,54 milyon dolar olduğunu, şimdi ise ihracatın % 3.93 artış ile 2.6 milyar dolara ulaştığını, Denizli’nin artık ihracatta Türkiye’nin öncü, lokomotif şehirlerinden biri haline geldiğini, en kısa zamanda Denizli’nin de zirvedeki yerini alacağını, Denizli’nin çalışkan, üreten, yeniliğe açık insanların kenti olduğunu söyledi.

 

“İHRACATTA BÜYÜK HEDEFLERİMİZ VAR!”

 

Milletvekili şahin Tin, AK Parti’nin yeni dönemde ihracatın yükseltilmesi ve cari açığın kapatılması noktasında yeni bir vizyon ortaya koyduğunu,  iktidarları döneminde aktif bir üretimin, rekabetin ve girişimciliğin altyapısının oluşturulduğunu, gelecek dönemde de bu altyapıyı kullanıp mevcut tesisleri teknolojik dönüşüm yanında, yüksek teknolojili yeni yatırımlar ile ihracatın katma değerini daha fazla artırmayı, ithalata olan bağımlılığı azaltıp cari dengeyi iyileştirmeyi hedeflediklerini söyledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.