Bunu Yapan İnsan Olamaz!

Bunu Yapan İnsan Olamaz!

Denizli ilinin Tavas ilçesinde, inşaat durumunda olan bir binanın 3. kat penceresinde, boğazından ip ile asılı yavru sokak köpeğinin ölüsü bulundu. Olayı kim ya da kimlerin yaptıkları araştırılırken, yavru köpeğini görenler duruma tepki gösterdiler.

A+A-

Feci olay, Tavas ilçe merkezinde olan 5 katlı inşaat halindeki binanın 3. katında gerçekleşti. Bugün saat 14.00'te binanın 3. katındaki pencerenin dışında, boğazına bağlı ip ile asılı bir biçimde yavru sokak köpeğini gören çocuklar hemen durumu esnafa haber verdiler. Olay yerine gelen ve yavru köpeği boğazından asılı bir biçimde görmüş olan esnaf, yapılan bu vicdansızlığa tepki gösterdiler. Bunun yanında binaya çıkanlar, köpeğin asılı bir şekilde olduğu katta boş şarap ve bira şişeleri bulduklarını ifade ettiler.

Tam Bir Vicdansızlık

Küçük köpeğin cansız bedenini gören bir kişi, bu devirde böyle bir vicdansızlığı kim yapabileceğini sordu ve bunu yapanın veya yapanların bulunarak yetkililer tarafından cezalandırılmasını istediklerini, kendi halinde küçücük bir köpekten neden rahatsız olunduğunu, bunu yapanların asıl köpek olduklarını ifade etti.

Alına bilgilere göre bölgedeki esnaf yavru sokak köpeğini tanıyorlardı ve devamlı sokakta dolaşan köpeği besliyorlardı.

Haber edilmesi ile olay yerine gelen polis ekipleri yaptığı incelemelerden sonra itfaiyenin de yardımı ile köpeği asılı olduğu yerden kaldırdı. Polisin soruşturma başlattığı ifade edildi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.