Bursa Caddesi Şimdi Daha Güzel

Bursa Caddesi Şimdi Daha Güzel

Denizli Büyükşehir Belediyesi, bir süre evvel alt yapısı tamamlanan Bursa Caddesi’ni asfaltlayıp trafiğe açtı. Başkan Zolan, Bursa Caddesi’nin yenilenmiş üst yapısı ile Denizli'ye çok yakışacağını belirtti.

A+A-

Denizli'nin çok yoğun şekilde kullanılan güzergâhlarından bir tanesi olan Bursa Caddesi’nde alt yapı çalışmalarını tamamlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi, üstyapı çerçevesinde ise asfaltlama çalışmalarını bitirdi. Asfaltlama çalışmalarından sonra Bursa Caddesi trafiğe açıldı. Ulus Caddesi ile Üniversite Caddesi arasında olan Bursa Caddesi’nde yapılan çalışmalar çerçevesinde yol 2 gidiş, 2 geliş olmak üzere toplamda 4 şeritli bir şekilde yapıldı. 1400 metrelik uzunlukta olan güzergahta 2160 ton asfalt harcandı. Araçlar için park yapma şeridinin de olduğu Bursa Caddesi kaldırım ve peyzaj düzenleme çalışmalarının da bitmesi ile modern bir çehreye kavuşacak.


 

Daha mutlu ve huzurlu bir Denizli için

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, vatandaşların rahat ve konforlu bir biçimde seyahat etmesi için gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade ederek, Bursa Caddesi’nin yenilenmiş olan üst yapısı ile Denizli'ye çok yakışacağını belirtti. Başkan Zolan, Bursa Caddesi’ni de yolu ile kaldırımı ile sıfırdan yaptıklarını, Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak, geleceğe yatırım yaptıklarını, Hemşehrilerin daha sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata devam etmeleri için gece gündüz çalışmayı sürdüreceklerini dile getirdi ve Hayırlı uğurlu olsun dileklerini iletti.

 

Üst yapılar tamamlanıyor

 

Üst yapı olarak Ulus Bulvarını örnek bir cadde durumuna getiren Denizli Büyükşehir Belediyesi, bugüne dek Hüseyin Yılmaz Caddesi, Mevlana Caddesi, Doğan Demircioğlu Caddesi, Fatih Caddesi, Hüdai Oral ve Yeşilköy Caddesi, Cumhuriyet Mahallesi'ndeki 6 şeritli 3384 Sokak, Fatih Mahallesi 1925 Sokak, 29 Ekim Bulvarı ve Çamlık Bulvarını hizmete sundu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.