Butik Otelde Yangın Paniği

Butik Otelde Yangın Paniği

Denizli’ye bağlı Pamukkale ilçesinde, hizmette olmayan 3 katlı bir otelde yangın çıktığı öğrenildi.

A+A-

Pamukkale’de kullanımı olmayan bir otelde yangın çıktığı alevlerin turistik bölge olan Pamukkale'de panik yarattığı ve olay yerine gelmiş olan  itfaiye ekiplerinin, alevleri başka binalara sıçramadan söndürdüğü ifade edildi.

Panik Anları Yaşandı

Panikleten yangının, saat 16.30 sularında Pamukkale Mahallesine bağlı olan Dündar Sokak'taki Ümmü Güleç'e ait olan butik otelde çıktığı öğrenildi. Alınan bilgilere göre otelin zemin katının arka kısmındaki mutfakta henüz tespit edilemeyen bir sebeple çıkan yangın kısa zamanda büyüdü. Otelin dış duvarındaki mantolamada kullanılmış olan, strafor olduğu ifade edilen malzemenin tutuşması sonucunda büyüyen yangının, üst katlara da sıçradığı ve tüm binayı sardığı oradan da çatıya kadar sıçradığı ifade edildi. Yangında, otelin üst katları ve çatısı tamamıyla alevlere teslim oldu. Yükselen alevlerin  mahallede korku dolu anlar yaşattığı belirtildi. Haber edilmesi ile olay yerine 13 itfaiye aracı ile 34 itfaiye eri gönderildi. İtfaiye ekipleri, 3 farklı noktadan müdahale etmiş olduğu yangını, hemen hemen 30 dakika devam eden çalışmalar sonucunda başka binalara sıçramadan söndürdü. 3 katlı otel tamamıyla yanıp  kullanılmaz duruma geldi.

İtfaiye ekiplerinin yangının çıkış sebebini araştırırken, jandarma ekiplerinin de soruşturma başlattıkları ifade edildi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.