Büyükşehir 50 Kişiyi Hayallerine Uçurdu

Büyükşehir 50 Kişiyi Hayallerine Uçurdu

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin 10 sene evvel başlatmış olduğu "Eğitim İçin El Ele Projesi" çerçevesinde, bu sene üniversiteyi kazanmış olan gençler Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyarette bulundu.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin başlatmış olduğu, "Eğitim İçin El Ele Projesi" 10. Senesini geride bıraktı. Üniversite son sınıf öğrencilerinin gönüllü eğitmen olduğu projeden yararlanmış olan ve bu sene Türkiye'deki farklı üniversiteleri kazanmış olan öğrenciler Başkan Osman Zolan'ı ziyarette bulundu. Başkan Osman Zolan, ziyaret sırasında yapmış olduğu konuşmasında ücretsiz olarak sundukları Eğitim İçin El Ele'den faydalanıp  bu sene üniversiteyi kazanmış olan öğrencileri kutladı. Gençlere tavsiyelerini anlatan Zolan derslerini aksatmadan takip etmelerini, alanlarında araştırmalar yapmalarını ve kendilerini, geliştirici ek bilgiler öğrenmeye çalışmalarını; buna bir plan ile yapmalarını, mezun olduklarında herkesle aynı standartlarda olmalarının onları farklı kılmayacağını, ek donanım, bilgi, gayret ve çalışma ile farklılaşabileceklerini dile getirdi.

 

"Gençlerden Başkan Osman Zolan'a teşekkür”

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi ve Gençlik Meclisi’ni proje ve çalışmaları nedeni ile kutlayan Başkan Osman Zolan, bu eğitimlerde emek veren herkese çok teşekkür ettiklerini ifade etti. Gençlik Meclisi Başkanı Bilge Naz Sak ise her daim gençlere vermiş oldukları desteklerden ötürü Başkan Osman Zolan’a teşekkür edip, gönüllülük esası ile yapılmakta olan projeyle bu sene 50 kişinin üniversiteyi kazandığını belirtti.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.