Büyükşehir Belediyesinin İş Planlamasını Buna Göre mi Yaptınız!

Büyükşehir Belediyesinin İş Planlamasını Buna Göre mi Yaptınız!

Birkaç haftadır ısrarla üzerinde durduğumuz Belediye hizmetlerinin eşit ve adaletli dağıtım yapılmadığı konusunda bugün elimize ulaşan bilgilerle Sayın Zolan’a kamuoyu önünde birkaç sorumuz var;

A+A-

Denizli’nin sokaklarını, caddelerini, kaldırımlarını o yüzyılın projesi adı altında yaptık dediğiniz fakat on kere yapılıp 20 kere çöken her yerleri sel götürürken Büyükşehir Belediye hizmetlerini alelacele PLAZA’nın önüne bu sebeple mi yığdınız!

Zeybek Kavşağında uzunca zamandır başlayamadığınız Köprülü Kavşağı acaba birilerinin işyerinin önü trafiğe kapanır diye mi beklettiniz!

O işyeri boşaltır boşaltmaz hemen Köprülü Kavşak İnşaatına başlamanız tamamen bir tesadüf müdür!

Denizli’nin birbirinden ayrı iki bölgesinde aynı kişiye ait yatırımların Büyükşehir Belediyesi iş planlamasıyla doğru orantılı yürütüldüğü iddiaları doğru mudur!

Halka sormayı vaat ettiğiniz ulaşım planı hala sonuçlanmadı mı ne zaman sonuçlanacak!

Eğer yukarıdaki sorularımıza açık yürekle cevap verirseniz Denizli Kamuoyunu aydınlatmış olursunuz. Hizmette adalet ve eşitlik ilkesini en önce uygulamakla mükellef kişi sizsiniz ve eğer birilerini yandaşlık anlayışıyla kayırmış iseniz sadece hizmet etiğini çiğnemiş değil adam kayırmacılık yaparak yöneticilikte suç işlemiş olursunuz. Sayın Zolan size, Kuran-ı Kerim de yer alan anlamlı bir hadis ile cevap vermek isteriz; “Kıyamet günü Allah’a insanların en sevimlisi ve derece bakımından en yakın olan kimse, ADALETLİ YÖNETİCİDİR.”

Bu vesileyle buradan Denizli Halkının oylarıyla seçilen Büyükşehir Belediye Meclis Üyelerimize de sesleniyoruz. Belediye Hizmetlerinin öncelikle mağdura ve mazluma verilebilmesi ve vatandaşlarımızın eşit ve adaletli hizmeti alabilmesi için sizler de oturduğunuz koltuklarda parti gözetmeksizin sorumlusunuz. Lütfen Belediye Hizmetlerini eşit ve adaletli dağıtılıp dağıtılmadığını sorgulayınız. İlimizde yaşanan trafik keşmekeşi, alt yapı işkencesi ulaşım çilesi ile uğraşan vatandaşımıza artık bir rahat nefes aldırın. Her yağmurda su basan evler, sokaklarda oluşan seller milletimizde bir paranoya haline geldi. Okullar açılırken yüz binlerce çocuğumuz ve anne babaları sizin çözemediğiniz alt yapı ve üst yapı sorunlarından dolayı mağduriyet ve sıkıntı yaşadılar. Fakat ne çare ki Sayın Zolan’ın yetiştirmek zorunda olduğu PLAZA açılışı varmış. Keşke açık yürekle bunları millete söyleyebilseniz de çamur siyasetin kimlerin yaptığını vatandaşlarımız anlayabilse.

Yukarıdaki sorularımıza açık ve net yanıt verirseniz çok seviniriz. Yoksa millet ve memleket için eşit ve adaletli hizmet verinceye kadar Cumhuriyet Halk Partisi örgütü olarak takibimiz bitmeyecektir.

Kamuoyuna Saygılarımızla.

Haşim Teoman SANCAR

CHP İL BAŞKANI

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.