Büyükşehir Belediyespor'dan Büyük Başarı

Büyükşehir Belediyespor'dan Büyük Başarı

Denizli Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet Kupası Judo Turnuvası’nın 2.si yapıldı.

A+A-

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebeti ile bu sene 2.si yapılan Denizli Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet Kupası Judo Turnuvası muhteşem karşılaşmalara ev sahipliği yaptı.19 şehirden 392 sporcunun katılımda bulunduğu turnuvada Denizli Büyükşehir Belediyespor Kulübü bayanlarda birinci olurken , genel klasmanda ise ikinciliği elde etti.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesince yapılan, Denizli Judo İl Temsilciliği’nin teknik destek vermiş olduğu turnuvaya Denizli, İzmir, Aydın, Muğla, Manisa, Uşak, Afyonkarahisar, Antalya, Burdur, Isparta, Balıkesir, Eskişehir, Kütahya, Bilecik, Kocaeli, Ankara, İstanbul, Mardin ve Konya illeri olmak üzere 19 şehirden 392 sporcu katılımda bulundu. Turnuvanın açılış töreni Denizli Büyükşehir Belediyesi Merkez Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.

 

“Genç sporcularımıza her zaman destek olduk”

 

Denizli’de böyle bir turnuvayı 2. Defa yapmanın haklı gururunu yaşadıklarını ifade eden Başkan Osman Zolan, 400’e yakın sporcunun Büyükşehir Belediyemizin ev sahipliğinde bir araya geldiğini, Judo sporuna gönül veren genç sporculara her zaman destek olduklarını, Denizlinin her türlü spor organizasyonu yapacak fiziki imkanlara sahip olduğunu, karşılaşmalarda mücadele eden tüm sporcu kardeşlerini kutladığını dile getirdi.

Ödüller

Turnuvanın bitiminde dereceye girmiş olan takımlar şu şekilde:

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.