Büyükşehir'de Bayram Kolaylığı

Büyükşehir'de Bayram Kolaylığı

Kurban Bayramı münasebeti ile tüm önlemleri almış olan Denizli Büyükşehir Belediyesi, Denizli halkının mezarlık, akraba ve dost ziyaretlerinde zorluk çekmemeleri amacı ile bayramda ilk 2 gün belediye otobüslerini ücretsiz yaptı.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğini yaptığı bayramlaşma geleneğinin adresiyse değişmedi ve yine 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı oldu.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi, halkın konforlu ve huzurlu bir tatil geçirmeleri adına tüm bayram önlemlerini aldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi bu çerçevede, halkın bayram süresince mezarlık, akraba ve dost ziyaretinde zorluk çekmemeleri adına belediye otobüslerini bayramın ilk 2 günü ücretsiz yapıldığını açıkladı. Açıklamaya göre 21 - 22 Ağustos 2018’de Denizli Büyükşehir Belediyesi otobüslerin ücretsiz olacak.

 

Büyükşehir 24 saat nöbette

Ayrıca Kurban Bayramı münasebeti ile tüm önlemlerini almış olan Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin pek çok biriminde nöbetçi ekipler meydana getirilerek, halkın acil olan ihtiyaçları anında karşılanabilecek. Kurban Bayramı tatili süresince görev yapacak olan ekiplere her türlü problemleri için "Alo 153" telefon hattından ulaşılabilecek. Bunlardan başka Denizli Büyükşehir Belediyesinin "112 İtfaiye", "188 Cenaze" ve DESKİ'nin "185 Çağrı Merkezi" de tatil süresince hizmet sunacak.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.