Büyükşehir'de İlk İftar Heyecanı

Büyükşehir'de İlk İftar Heyecanı

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan iftar çadırında Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, binlerce vatandaşla aynı sofrayı paylaştı.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından gelenekselleştirilen Ulu Camii yanındaki iftar çadırı Ramazanın ilk gününde misafirlerini ağırlamaya başladı. İftar programına Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Ünal, Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, davetliler ve binlerce vatandaş katılımda bulundu.

 

Denizli Ticaret Odası’nın (DTO) verdiği Ramazan’ın ilk iftarına katılıp vatandaşlar ile buluşan Başkan Osman Zolan, iftar çadırının konukları ile bir süre sohbet ederek Ramazanlarını kutladı. Bir süre DTO Başkanı Erdoğan’la yemek dağıtımın yapan Başkan Zolan, her gün 5 bin kişiyi ağırlayacak iftar çadırında vatandaşlarla beraber dua ederek orucunu açtı.

 

"Aynı sofrada gönüller buluşacak"

 

Başkan Osman Zolan, burada gazetecilere yapmış olduğu açıklamada, Ramazan ayına bir defa daha kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını, bugün her sene olduğu gibi iftar çadırının hizmette olduğunu ve burada her gün 5 bin kişiyle iftar açacaklarını, aynı sofrada gönüllerin buluşacağını, kendilerinin de vatandaşlarla beraber olacaklarını dile getirdi.

 

İftar çadırında verilen yemeği her gün bir hayırsever ya da sivil toplum kuruluşunun karşılayacağını vurgulayan Başkan Osman Zolan, Ramazan-ı şerifin mübarek olmasını dilediğini, 11 ayın sultanı ramazan ayının bugün itibari ile başladığını, çadırlarını kurduklarını, bugün de ilk iftarı verdiklerini, burada ilk iftarın DTO tarafından verildiğini ve kendilerine teşekkür ettiklerini söyledi.  

 

“Bu güzelliği doyasıya yaşayalım”

 

Başkan Zolan, her daim olduğu gibi ilk iftarlarını burada yaptıklarını, mahallelerde de iftarların olacağını, 30 gün boyunca insanlarla buluşmaya devam edeceklerini, aynı sofrada, aynı sokakta bu güzellikleri beraber yaşayacaklarını, Ramazanın huzurunu inşallah hep beraber hissetmeyi Allah'ın bizlere nasip etmesini belirtti ve tüm vatandaşların ramazanlarını tebrik ettiğini sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.