Büyükşehir'den 15 Tatil Hediyesi

Büyükşehir'den 15 Tatil Hediyesi

Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından sahnelenen "Keloğlan ve Sihirli Tavuk" oyunu yarıyıl tatili boyunca tüm çocuklara ücretsiz olarak sahnelenecek.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından sergilenen "Keloğlan ve Sihirli Tavuk" adlı tiyatro oyunu 20-23-26-28 ve 30 Ocak’da çocuklara özel ücretsiz sahnelenecek. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın sömestr tatiline giren öğrenciler için hediyesi olan oyun Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda sergilenecek. Oyun için alınacak ücretsiz biletler tiyatro.denizli.bel.tr üzerinden e-bilet ile veya gişelerden temin edilebilecek.

Çocuklarımıza Tiyatroyu Sevdirelim

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “ Çocuklarımız karnelerini aldı ve tatilleri başladı. Biz de çocuklarımızın daha verimli bir tatil geçirmeleri için Keloğlan ve Sihirli Tavuk oyunumuzu ücretsiz olarak sahneleme kararı aldık. Bu sayede çocuklarımıza tiyatroyu sevdirmeyi ve kültürel anlamda da kendilerini geliştirmesini istiyoruz” dedi. Oyun, 20-23-26-28 ve 30 Ocak tarihlerinde saat 14.00'de oynanacak.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.