Büyükşehir'den Çivril’e büyük destek

Büyükşehir'den Çivril’e büyük destek

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Çivril Belediyesi’nin yeni hizmet binası projesinde restorasyon ve peyzaj çalışmaları ile destek verecek. Denizli merkez ve ilçelerde yapılacak olan tüm çalışma ve projelere destek vermeye devam edeceklerini vurgulayan Başka

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Temmuz ayı toplantısının 4. birleşimi Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda gündemin 29. maddesinde yer alan Çivril Belediye hizmet binası yapılacak alanla ilgili nazım imar planı değişikliği konusu görüşüldü. Başkan Zolan, burada yaptığı konuşmada, Çivril'de yapılacak olan yeni belediye hizmet binasının ilçenin imajı olacağını belirterek, Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven’in girişimleri ile TCDD’den protokol ile alınan 54 bin metrekarelik alanı hatırlattı. Başkan Zolan, “Yapılacak hizmet binasının bulunduğu saha gerek yeşil alanı gerekse tarihi dokusu ile ilçede yeni bir imaj yaratacak. Burada yapılacak olan çalışmalara Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak peyzaj ve restorasyon çalışmaları ile destek vereceğiz. Bölge Çivril’e yakışır bir hale gelecek. Çivril bu güzelliklerle buluşacak. Amacız bu” dedi. 

 

Halkımız hak ettiği hizmeti alacak

 

Denizli merkez ve ilçelerde yapılacak olan çalışmalara her zaman destek vereceklerini ifade eden Başkan Zolan, "Denizli merkez ve ilçelerimizde yapılacak olan tüm çalışma ve projelerimize destek vermeye devam edeceğiz. Halkımıza hizmetin gitmesi noktasında hiç bir engelin olmasını istemiyoruz. İlerleyen süreçte özellikle ilçelerimizde açıkladığımız projelerimizi hayata geçireceğiz. Yapacağımız projelerimiz ile halkımız hak ettiği hizmeti alacak" diye konuştu.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.