Büyükşehir'den Farkındalık Eğitimi

Büyükşehir'den Farkındalık Eğitimi

Denizli Büyükşehir Belediyesi, personeline “İklim Değişikliği ile Mücadele Konusunda Küresel ve Ulusal Politikalar” ile alakalı eğitim verdi.

A+A-

Gelecek nesillere çok daha temiz ve sağlıklı bir dünya bırakmak için bir süre evvel İklim Hareketi İçin Değişime Güç Ver projesini başlatmış olan Denizli Büyükşehir Belediyesi, bu çerçevede çalışanlarına “İklim Değişikliği ile Mücadele Konusunda Küresel ve Ulusal Politikalar” temalı bir farkındalık eğitimi yaptı.

 

Çevresel problemlerin başında gelen iklim değişikliğinin gelecekte insan yaşamına vereceği zararı en aza indirmek için bir süre evvel çalışma başlatan Denizli Büyükşehir Belediyesi, gelecek nesillere daha temiz ve sağlıklı bir dünya bırakabilmek amacıyla İklim Hareketi İçin Değişime Güç Ver projesini devam ettiriyor.

 

Avrupa Birliği Katılım Öncesi Mali Yardım Aracı (IPA) çerçevesinde finanse edilen, Denizli Büyükşehir Belediyesi Etüt ve Projeler Dairesi Başkanlığı koordinatörlüğünde sürdürülen İklim Hareketi İçin Değişime Güç Ver projesi çerçevesinde "İklim değişikliği ile mücadele konusunda küresel ve ulusal politikalar” temalı farkındalık eğitimi yapıldı.

 

İklim değişikliği anketi

 

İklim eylem planı kapsamında Denizli Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına yönelik yapılan eğitimde, iklim değişikliği ile mücadele ile alakalı küresel ve ulusal politikalar, iklim değişikliğinin Denizli özelindeki etkileri ve iklim değişikliğiyle mücadele ve şehirler: uyum ve azaltım ile alakalı konularda bilgiler verildi. İklim değişikliği ile alakalı gelecek seneler için stratejiler planlayıp uyum ve azaltım tedbirlerinin alınması için çalışmaların devam edeceği söylenirken, isteyenlerin https://www.jotform.com/RECTurkiye/denizli-idep-iklim-testi adresinden iklim değişikliği bilgi testine ulaşarak anket çalışmasına katılım sağlayabileceği dile getirildi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.