Büyükşehir’den Kadınlara Tam Destek

Büyükşehir’den Kadınlara Tam Destek

Denizli Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kurs Merkezlerinde (DENMEK) yapılan ücretsiz kurslara katılmış olan kadınlar hem öğreniyor, hem de üretiyor.

A+A-

DENMEK’te 32 farklı dalda yapılan ücretsiz kurslara katılmış olan kursiyerler hem öğreniyor, hem üretiyor, hem de ürettikleri ürünleri, Denizli Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi içinde bulunan DENMEK El Sanatları Satış Merkezi’nde satıp aile bütçelerine katkı sağlamakta. Kursiyerler el emeği göz nuru ürünlerinin DENMEK El Sanatları Satış Merkezi'nde satıp ev ekonomisine kazandırılmasında başrol oynayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkürlerini iletiyorlar.

Kadınlara pozitif ayrımcılık

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kadınlara yönelik pozitif ayrımcılık ile alakalı büyük hassasiyet gösterdiklerini belirtti. DENMEK bünyesinde 32 farklı dalda kurs verdiklerini belirten Başkan Osman Zolan, tüm Denizli halkını bu kurslara katılmaya davet edip, kadın mutlu ile huzurluysa toplumun da mutlu olacağını ve kendilerinin de her zaman hanım kardeşlere destek olmaya devam edeceklerini ifade etti.

Kadınlardan DENMEK yorumu : "Büyük hizmet"

DENMEK El Sanatları Satış Merkezi’nde ürünlerini satıp aile ekonomisine katkı sağlayan bazı kursiyerlerin görüşleri şöyle ifade ettiler:


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.