Büyükşehir'den Kırsal Kalkınmada Bir Atak Daha

Büyükşehir'den Kırsal Kalkınmada Bir Atak Daha

Denizli Büyükşehir Belediyesi, kurucu üyesi olduğu Uluslararası Tarım Şehirleri Birliği tüzüğünü kabul ederek, genel kurulda kendisini temsil edecek üye seçimini yaptı.

A+A-

Tarıma çok büyük önem verdiklerini ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kurdukları Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ile sektörün daha da gelişmesi için çaba harcadıklarını söyledi.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Türkiye'deki 18 Büyükşehir Belediyesi ile birlikte kurucusu olduğu Uluslararası Tarım Şehirleri Birliğinin (Agricities) tüzüğünü kabul ederek, kendisini temsil edecek üye seçimini yaptı. Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Temmuz Ayı Olağan Toplantısını, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, başkanlığında gerçekleştirdi. Toplantıda gündemin 47. maddesinde bulunan Uluslararası Tarım Şehirleri Birliğinin kurulmasına esas teşkil edecek olan; tüzük kabulü ve birlikte Büyükşehir Belediyesini temsil edecek iki asıl ve bir yedek üyenin seçimi konusu görüşüldü. Yapılan gizli oylamada asil üye olarak Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever ve Sarayköy Belediye Meclis Üyesi Halil Aktım yedek üye olarak ise Kale Belediye Meclis Üyesi Ahmet Ceray seçildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.