Büyükşehir'den Ünlü Bestekar'ı Anma Konseri

Büyükşehir'den Ünlü Bestekar'ı Anma Konseri

Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı, besteleri ile hafızalarda yer edinen ünlü bestekar Avni Anıl’ı eserleri ile andı.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Türk Sanat Müziği Korosu, besteleri ile Türk Sanat Müziği’nde önemli bir yere sahip olan meşhur bestekar Avni Anıl’ı unutmadı.

 

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Kongre ve Kültür Merkezi’nde organize edilen ve 2008 senesinde hayatını kaybeden Avni Anıl şarkılarının seslendirildiği konsere, Denizli Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ali Değirmenci, Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı TSM Koordinatörü Selim Öztaş, davetliler ve çok sayıda sanatsever katılımda bulundu.

 

Ahmet Nuri Çağdaş’ın yönetmiş olduğu ve solistliğini Fatih Saner’in yaptığı Avni Anıl Şarkıları Türk Sanat Müziği konser programına katılımda bulunanlar hiç unutamayacakları anlar yaşadılar.

 

Musiki dostlarına teşekkür

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ali Değirmenci, burada yapmış olduğu konuşmasında, Avni Anıl’ı böylesine güzel bir etkinlik ile anmanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti. Değirmenci, buradaki musiki dostları olduğu sürece, Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı ile sanatseverlerle beraber olmaya devam edeceklerini ve bu akşamın hazırlanmasında emeği geçen başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan Bey olmak üzere, herkese hemşehrileri adına çok teşekkür ettiğini dile getirdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.