Büyükşehir Tiyatro Sezonunu Açtı

Büyükşehir Tiyatro Sezonunu Açtı

7 Ekim’de perdelerini açan Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu ve Genç Denizli Tiyatro Kulübü sezonun dördüncü oyununu ücretsiz olarak Denizli Devlet Tiyatrosunda sergiledi. Özellikle gençlerin yoğun ilgi gösterdiği oyun büyük beğeni topladı.

A+A-

7 Ekim’de perdelerini açan Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu ve Genç Denizli Tiyatro Kulübü, yeni sezonda art arda sahnelediği ücretsiz oyunlarla sanatseverlerin büyük ilgisini topluyor. 7-8-9 Ekim tarihlerinde Çatalçeşme Oda Tiyatrosunda seyirciyle buluşan oyuncular, Denizli Büyükşehir Belediyesinin başlattığı yeni bir uygulamayla ilk kez Denizli Devlet Tiyatrosunun Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hasan Kasapoğlu Kongre ve Kültür Merkezi sahnesinde “Troya Geçilmez” adlı oyunu sergiledi. Özellikle PAÜ’lü gençlerin yoğun ilgi gösterdiği gecede Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli Tiyatro Kulübü izleyicilerden büyük alkış aldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi tiyatro oyuncularının her ayın ikinci çarşamba gecesi Denizli Devlet Tiyatrosu’nda tiyatro severlerin karşısına çıkacağı belirtildi.

Sanatseverlere davet

Oyunun sonunda sahneye çıkan Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür Turizm ve Tanıtım Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, oyunu izlemeye gelenlere teşekkür ederek, “Birbirinden değerli oyuncularımızı kutluyorum. Biz her ayın ikinci çarşambası bu sahnede olacağız. Her cuma, cumartesi ve pazar akşamları da Çatalçeşme Oda Tiyatrosunda olacağız. Herkesi ücretsiz oyunlarımıza bekliyoruz” dedi.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.