Büyükşehir Yaz Konserleri Sürüyor

Büyükşehir Yaz Konserleri Sürüyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan organizasyon ile Türk Halk Müziği Sanatçısı Sadi Cesuroğlu’nu Denizli halkı ile buluştu. İncilipınar Parkı'na akın akın giden vatandaşlar güzel bir yaz akşamında konser keyfi yaşadılar.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nce İncilipınar Parkı'nda Türk Halk Müziği Sanatçısı Sadi Cesuroğlu’nun sahneye çıktığı  bir yaz konseri organize edildi. Müzik sevenlerin yoğun bir ilgi göstermiş oldukları konsere, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan ve pek çok vatandaş katılımda bulundu. Türk Halk Müziği Sanatçısı Sadi Cesuroğlu’nun sahne almış olduğu konserinde Ege, Orta Anadolu bölgelerine ait olan türküleri icra etti. Konserde Sadi Cesuroğlu’nun seslendirmiş olduğu birbirinden güzel türküler büyük bir beğeni aldı.

 

Konserler eylül sonuna kadar devam edecek

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, konserden evvel yapmış olduğu konuşmasında, İncilipınar ve Adalet Parkı’nda yaz konserlerinin süreceğini dile getirdi. Gökoğlan, Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin yaz konserlerinin sürdüğünü, Hafta sonları bu güzel parklarda vatandaşların hem dinlenmesini hem de eğlenmesini istediklerini, Eylül ayı sonuna dek konserlerin devam edeceğini, rutin hayatın stresinden kurtulmak ve değişik bir zaman yaşamaları için tüm Denizli halkını bu konserlere davet ettiklerini, konserlerde emeği geçen başta Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan olmak üzere herkese teşekkür ettiğini ve herkesin güzel anlarla dolu bir akşam geçirmelerini dilediğini ifade etti.

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.