Çal Bağbozumu Festivali Halk Temsilcilerinin Oylarıyla İptal Edildi

Çal Bağbozumu Festivali Halk Temsilcilerinin Oylarıyla İptal Edildi

Çal ilçesinde 21. Bağbozumu festivali ilçe kaymakamı Selami Korkutata ve belediye başkanı Fethi Akcan’ın başkanlığında yapılan toplantıda, halk temsilcilerinin oylarıyla iptal edildi.

A+A-

Çal ilçesinde bu yıl 31 Ağustos - 1-2-3-4 Eylül tarihlerinde düzenlenecek olan 21. Bağbozumu festivali ilçe kaymakamı Selami Korkutata ve belediye başkanı Fethi Akcan’ın başkanlığında yapılan toplantıda, halk temsilcilerinin oylarıyla iptal edildi. Belediye meclis salonun da yapılan toplantıya Korkutata ve Akcan’ın yanı sıra sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, belediye meclis üyeleri, siyasi partilerin ilçe başkanları ve muhtarlar katıldı. Son zamanlardaki terör olayları nedeni ile toplantıya katılan halk temsilcileri oy birliğiyle festivalin iptal edilmesi konusunda görüş bildirdi. Bunun üzerine belediye başkanı Fethi Akcan festivalin iptal edildiğini açıkladı. Akcan “festivalin iptal edilip edilmemesi konusunda kimseye etkilememek için festivalin iptali söz konusunda herhangi bir açıklama yapmadım. Son zamanlarda artan terör olayları canımızı yakıyor. Eli kanlı hainler insanımızda ne festival yapacak nede eğlenecek hal bıraktı. Ülkemizin birlik ve beraberliğinin teminatı olan milletimiz dik duruşunu sürdürüp, hainlerin emellerine ulaşmasına izin vermeyecektir. Türkiye, en kısa sürede terör belasının da üstesinden gelecek” diye konuştu.

Başkan akçan, geniş halk katılımıyla 30 ağustos zafer bayramında ilçede birlik, beraberlik, dayanışma yürüyüşü düzenleyeceklerini sözlerine ekleyerek, “Kutlu yürüyüşümüze şimdiden tüm halkımızı davet ediyoruz” dedi.

Çal kaymakamı Selami Korkutata ise, “Çal halkına ve Başkan Akcan’a demokratik olgunluklarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.