Çal Belediyespor Acıpayam'ı da Geçti

Çal Belediyespor Acıpayam'ı da Geçti

Çal Belediyespor, şampiyonluğun bir başka adayı olan Acıpayam Belediyespor’u sahasında 3-1 yendi ve liderliğini devam ettirdi.

A+A-

Belediye Başkanı Fethi Akcan da maçı her zaman ki gibi taraftarların arasından takip etti.

Belediye Başkanı olmadan önce de, Çal Garası’na maddi ve manevi katkı sağlayan, daha sonra kapısına kilit vurulan kulübü şaha kaldıran Fethi Akcan, Kulüp Başkanı Adnan Tatar'la beraber Çal Belediyespor’u ilçenin en önemli sosyal-kültürel ve sportif etkinliği haline getirdi.

Belediye bütçesinden yasa gereği kulübe kaynak aktaramadıklarını, bağışlar ile ve ikili ilişkiler ile bu sezon da şampiyonluk mücadelesi verdiklerini ifade eden Akcan, “Ben sadece Belediye Başkanı değil, fanatik düzeyde Çal Garası taraftarıyım. Maçları da her zaman taraftarın içinde izlerim. Bazıları belediye kaynaklarını futbola harcadığımızı iddia ediyor, dedikodu yapıyor. Belediye bütçesinden kuruş harcama yapmıyoruz. Çal Belediyespor, sadece Çal’ın değil, bölgenin en önemli markası ve tanınan kurumu haline geldi. Her maçımızı ortalama 1500 kişi izliyor. Çocuklarımız, gençlerimiz spor yapıyor” dedi.

İLK YARI HAFTAYA BİTİYOR

Çal Garası taraftarı, futbolcular ve yöneticiler Acıpayam Belediyespor galibiyetinden sonra büyük sevinç yaşadı. Çal Belediyespor, ilk yarının son maçında hafta sonu deplasmanda Yeşil Çivril Belediyespor’a konuk olacak. Siyah-Beyazlı ekip, bu maçı da kazanıp ilk yarıyı lider tamamlamanın hesaplarını yapıyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.