Çal'dan Hem Tepki, Hem Tebrik

Çal'dan Hem Tepki, Hem Tebrik

Denizli Futbol Akademi’nin Sarayköyspor’a verilmesine BAL’da mücadele edecek olan Çal Belediyespor cephesinden kutlama ve eleştiri geldi.

A+A-

3.Lig’den düşen ve bu sezon Bölgesel Amatör Lig’de (BAL)mücadele edecek olan Denizli Futbol Akademi, BAL’da da oynamama kararı alınca, yetki Sarayköyspor’a verildi. Sarayköyspor geçen sezon BAL’dan düşmüştü. Denizli Futbol Akademi’nin Sarayköyspor’a verilmesiyle Sarayköy yine bu sezon da BAL’da oynayacak.

DENİZLİSPOR BÜYÜK YANLIŞ YAPTI

Çal Belediyespor Kulüp Başkanı Adnan Tatar, “Geçen sezon Denizli Futbol Akademi’yi Denizlispor sanki bilerek düşürdü. Yazıktır. Kulüpler 3.Lig’e çıkabilmek için ne paralar harcıyor. Madem ki düşeceklerdi, 3.Lig’de iken bize ya da Kale gibi 3.Lig hedefi olan bir kulübe geçen sezon verselerdi Denizli Futbol Akademi’yi? Önce düşürdüler, sonra da BAL’da bile oynayamayacaklarını açıkladılar” dedi.

SARAYKÖY’E BAŞARI DİLEDİ

Sarayköyspor’un Çal Belediyespor’un dost kulübü olduğunu sözlerine ekleyen Tatar, “BAL’da Sarayköyspor ile aynı grupta yer alacak olması aramızda tatlı bir rekabeti yaşatacaktır. Sarayköy’ün düştüğüne üzülmüştük. Denizlispor’a geçen sezon yaptığı hatalarla Denizli Futbol Akademi’yi düşürdüğü için sitem ederken, Sarayköyspor’a başarı diliyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.